Supa de curcan cu fasole verde si smantana

de mihaelar63 in Supe, 12 Feb 2015 | 1341 vizualizari

 

Supa de fasole verde este gustoasa . Daca-i pui putina carnita si smantana nu are egal .
Am folosit jumatate gat de curcan [crescut de socrela] si fasole verde/ galbena congelata [cultivata cu manutele proprii].

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde / galbena fideluta
  • 1/2 gat curcan
  • 2 morcovi
  • 2 felii telina
  • 2 cepe mici
  • 6 catei usturoi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 ml smantana sau iaurt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu fasole verde si smantana:

  1. Gatul de curcan se portioneaza , se spala si se pune la fiert in apa cu sare .
  2. Legumele se curata , se spala .
  3. Morcovul se taie rondele cu  cutitul ondulat. Telina se feliaza si ea .
  4. Ceapa si usturoiul se toaca marunt .
  5. Puneti legumele tocate la fiert cu carnea la foc domol .
  6. Dupa 30 minute incercati gradul de fierbere al carnii si al morcovilor .
  7. Daca acestea sunt aproape preparate adugati ardeiul taiat patrate si fasolea verde .
  8. Diluati smantana cu zeama calda din supa , amestecati si turnati in oala .
  9. Dregeti supa cu sare si piper daca este nevoie si serviti cu multa verdeata .
 

TIPS-URI

1

De aceasta data nu am prajit legumele . Am dorit ca supa sa fie mai light .Gustul bun a fost accentuat de catre carnea de curcan .

RETETA IN IMAGINI

Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-0
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-1
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-2
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-3
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-4
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-5
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-6
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-7
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-8
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-9
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-10
Supa de curcan cu fasole verde  si smantana-11

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:05

Roxana te astept cu mare drag

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:05

Buni , dam si supliment

mihaelar63 1

13.02.2015, 23:06

Rux as fi curioasa daca tu gusti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04