Supa de curcan cu legume julien

de ela in Supe/Ciorbe, 10 Apr 2010 | 3261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pulpa curcan,
  • 1morcov mare,
  • 1pastarnac,
  • 1cartof,
  • 1ceapa,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • taietei,
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu legume julien:

Se pune pulpa de curcan la fiert in apa cu sare,vegeta si un cub concentrat de legume si se fierbe 30minute.

Morcovul si pastarnacul se taie fasii julien,cartoful se curata,la fel si ceapa.

Se strecoara zeama de la supa,se scoate carnea si se adauga legumele si se mai fierbe 30minute.

Separat,se fierb o mana de teietei in apa cu sare,se strecoara,se dau printr-un jet de apa si se pun in supa cu 5minute inainte de a lua oala de pe foc,se adauga patrunjel si se mai condimenteaza daca este cazul cu sare,piper,vegeta.

Se scoate ceapa si cartoful

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de curcan cu legume julien 25797
retete culinare - Supa de curcan cu legume julien 25798

COMENTARII (7)

Sylvia 1

20.04.2010, 13:22

Ela acum am zarit supa ta este excelenta, eu ma facut-o la fel doar ca am fiert legumele doar 6 minute sa ramana crocante.

ela 1

20.04.2010, 13:24

e tare buna,am sa o fac si cu carne de pui,curand

jolygina 1

01.06.2010, 23:50

si eu fac ,este chiar mai santoasa decat cea de pui

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21