Supa de curcan fugit cu galusti

de Dana Cristea - pusikmea in Supe, 19 Ian 2011 | 5525 vizualizari

 

:)))daca puiul fuge, curcanul de ce ar sta pe loc:))))

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • ardei rosu/verde de la conglator
  • sare
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan fugit cu galusti:

Spalam si curatam aripa de curcan, dupa care o punem la fiert.

Spumam de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert carnea ( aproximativ o ora, pt ca fierbe mai greu) o scoatem si punem legumele taiate cubulete.

Cand sunt aproape gata legumele pregatim compozitia pentru galuste.

Batem oul cu un praf de sare, adaugam grisul si mestecam bine, nu trebuie sa curga din lingura, dar nici nu trebuie sa fie prea groasa  compozitia.

Dam focul incet la aragaz si cu o lingura luam din compozitie si punem usor in supa, udam de fiecare data lingura pentru a nu se lipii, dupa ce am terminat de pus toate galustile turnam o cana de apa rece rece peste si acoperim imediat, repetam aceasta faza de cateva ori pana sunt fierte galustile.

La sfarsit potrivim dupa gust cu sare si asezonam cu patrunjel tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan fugit cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 14:06

va multumesc frumos, a fugit la noi in burtica, mihaela ms mult

kamy 1

20.01.2011, 19:54

as papa o portie ce- mi plac galustele

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 19:55

te serves kamy cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant