Supa de dovleac

de bianca92 in Supe, 14 Sep 2013 | 3695 vizualizari

 

Stiu ca dovleacul copt e foarte bun, dar odata si odata te saturi si de el. Si totusi ce sa faci cu dovleacul? Iata o reteta de supa de dovleac care sper sa va incante.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • 1 kg dovleac curatat de samburi si coaja
  • 6 cani supa de pui sau de legume
  • 1 lingurita curry
  • 2 linguri miere
  • o lingurita sare
  • o lingura iaurt
  • crutoane (optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac:

Intr-o oala incingeti uleiul la foc mediu apoi adugati ceapa taiata marunt. Se lasa la calit dupa care se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa 2 minute. Se adauga dovleacul (curatat si taiat cubulete), supa de pui sau de legume, curry si sarea. Se lasa sa fiarba, iar dupa ce da clocot se lasa neacoperit la foc mic inca 15 minute pana ce dovleacul este fraged. Dupa ce e gata se ia de pe foc si se adauga mierea apoi se amesteca cu un blender sau un mixer pana primeste o textura fina.

La servire se stropeste cu o lingura de iaurt si se adauga crutoane.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (4)

Geanina87 1

21.09.2013, 09:30

buna tare

Valclaudia 1

06.10.2013, 23:26

interesanta reteta

diaconta 1

07.10.2013, 14:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)