Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam ceapa si o tocam fin.curatam usturoiul ,jumatate il punem deoparte ,iar jumatate il tocam fin.Punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa ,apoi usturoiul.Cand ceapa devine translucida adaugam fasolea uscata ,cu zeama in care a fiert ,fasolea verde ,prazul taiat rondele.lasam sa fiarba 15 minute ,apoi adaugam orezul si rosiile cubulete.Potrivim de sare ,adaugam piperul macinat si rozmarinul.Mai lasam sa fiarba 5 minute si stingem.Usturoiul oprit il mixam impreuna cu frunzele de busuioc si cele 2 linguri de ulei de masline ramase.Adaugam 1-2 lingurite de pasta in supa ,iar restul o punem deoparte.Punem feliile de paine intr-o tava la cuptor si le coacem cateva minute sa se usuce.Ungem feliile cu pasta de busuioc si le servim langa supa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult