Supa de gaina

de mimmi in Supe, 24 Ian 2011 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina
  • telina,
  • patrunjel,
  • pastarnac,
  • morcovi,
  • frunze de patrunjel
  • sare,piper,
  • fidea
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina:

Se prinde o gaina din curtea casei,de la tara,"se aduce la tacere",se opareste in apa fierbinte,se pigulesc penele,se spala si curata bine si se pune la fiert in apa cu sare si multe legume taiate bucati (nu marunt). Cand a fiert carnea si legumele se strecoara supa intr-o alta oala. Fideaua pregatita dinainte(fiarta si clatita cu apa rece)se adauga in supa strecurata si se mai lasa sa dea cateva clocote adaugandu-se la final,piper si patrunjel proaspat taiat marunt. Din gaina si legume se pregateste felul doi. Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de gaina 80255
retete culinare - Supa de gaina 80256

COMENTARII (16)

ela 1

28.01.2011, 23:24

super arata

Cris2711 1

20.07.2011, 16:55

cocolina 1

22.04.2012, 01:19

super delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D