Supa de galuste

de adasev12 in Supe, 8 Feb 2011 | 4606 vizualizari

 

e supica preferata a baietelului meu....:D

 

INGREDIENTE

  • 2+1 pulpe de pui intregi
  • 2 fire de telina, o jumatate de ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ou
  • gris cat cuprinde
  • sare, piper boabe, vegeta, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

pulpele le-am spalat bine si le-am pus la fiert in paa goala, pana a iesit toata spuma deasupra...am spumat supa bine apoi am adaugat putina sare si boabe de ppiper, ceapa intreaga plus telina. am lasat sa fiarba vreo 30 min. am adaugat apoi morcovul taiat rondele si am mai lasat la fiert vreo 10 min, apoi am facut galustele de gris : am batut bine albusul cu un praf de sare , am adaugat gris cat sa formeze o pasta groasa apoi am adaugat si galbenusul, am amestecat bine si cu lingurita am format galuscute mici, cat jumatate de lingurita , ca noua asa ne plac, maruntele...am turnat o cana de apa rece peste supa, ca sa se domoleasca din fiert si am scos pulpitele afara. doua le.am lasat la felulII iar una am facut-o bucatele si am adaugat-o in suppica. am pus cu grija galustele in supa, am dat focul la mic, sa fiarba f incet sa nu se sfarame galustele. am mai potrivit gustul cu vegeta.

la masa am adaugat patrunjel verde direct in farfurie...mie asa imi place supica...cu patrunjelul verde in farfurie...sa aratae bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adasev12 1

08.02.2011, 23:45

mamaieelena...mersi mult
luk...

DIANA B 1

09.02.2011, 10:45

cu voi cred ca voi invata sa mananc si supa ...............

adasev12 1

09.02.2011, 14:13

onesta.... ...si sa stii ca e f sanatos sa papi supica....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Mlukhieh"-Supa de iuta cu pui-specific tarilor arabe