Supa de galuste

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 15 Mai 2010 | 5346 vizualizari

 

De fapt e ca o ciorba ca am acrit-o cu bors ca asa ii place mamei... ca eu nu mananc...

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • jumatate ardei rosu
  • 3 cepe verzi
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde proaspat
  • 1 morcov
  • bors(dar puteti face si fara ,eu am pus)
  • 1 cub knorr
  • piper
  • sare
  • pentru galustele:
  • 2 oua
  • gris(nu stiu exact cantitatea ca eu pun dupa ochi)
  • piper
  • delikt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi .

puiul se spala bine si se pune in oala sa fiarba cu putin piper si delikt.

ardeiul se taie cubulete.

morcovul se da pe razatoarea mare.

ceapa se taie rondele.

patrunjelul se toaca marunt.

pastarnacul se taie si el cuburi.

cand puiul este aproape fiert de tot se pun si legumele.

intre timp se fac galustelele:ouale se bat bine ,se pune grisul,delikt si piper dupa gust.se face o compozitie nu prea moale dar nici prea tare.

cand puiul este fiert se scoate(si se face alta mancare cu el),iar cu o lingurita se pun galustelele,usor pentru a nu le distruge.

le fierbeti 10 min apoi trageti putin oala de pe foc si stopiti galustelele cu putina apa rece(apa rece le face mai pufoase).

se mai fierb iar 5 min si iar se stropesc cu apa rece.

la urma se pune borsul(nu e obligatoriu) si se pune piper si delikt dupa gust.

se mai dau 2-3 clocote si gata supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

17.06.2018, 10:30

Multumesc Corina!

mirela0911 1

17.06.2018, 12:27

Cat de buna e!

Rocsi 1

17.06.2018, 12:30

Multumesc Mirela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de cocos ( de tara )