Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se spala legumele, rosiile se taie cubulete la fel si cartofii si ceapa. Morcovul se taie rondele. Se pune ceapa la calit in 2-3 linguri de ulei si o lingura de apa si sare, apoi se adauga rosiile, cartofii si morcovul. Se pune peste apa ( cat credeti ca este potrivit ). Cand incepe sa fiarba adaugati un cub de knorr si lasati sa fiarba pana sunt gata legumele. La final se bate oul intr-un castron si se adauga peste el 200 ml din supa. Amestecul format se pune in supa treptat si amestecand. Se mai lasa 2-3 minute la fiert apoi se opreste focul, se adauga patrunjelul tocat marunt si ardeiul intreg (pentru aroma).
Se serveste calda.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult