Supa de legume

de Irina in Supe, 28 Dec 2012 | 7062 vizualizari

 

Va prezint o reteta de supa de legume proaspete, numai buna pentru a ne drege dupa sarbatorile ce au trecut.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 teline
  • 1 ceapa
  • 150 g fasole Borlotti
  • 150 g mazare
  • 3 dovlecei
  • 8 frunze de varza
  • 200 g dovleac
  • 0,5 l supa de legume
  • 20 ml ulei de masline
  • 120 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte.

Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza in fasii subtiri. 

Asezati legumele tocate intr-un vas rece, adaugati putina apa si porniti aragazul la treapta medie. Atunci cand indicatorul se afla in zona verde, reduceti caldura si lasati sa fiarba cateva minute. Adaugati fasolea si mazarea. Adaugati supa si fierbeti cca 20 minute.

Fierbeti supa de legume 10 minute cu aragazul oprit. Apoi adaugati fasiile de varza si continuati sa fierbeti 1 minut.

Lasati supa de legume  sa se raceasca cateva minute. Adaugati cateva picaturi de ulei de masline.

Presarati parmezan in supa de legume si serviti calda.

Reteta advertorial Zepter.

TIPS-URI

1

adaugati frunze de busuioc in supa de legume pentru o aroma mai puternica

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 13:46

foarte buna

Lia_ 1

08.03.2014, 12:58

am zarit-o intr-un meniu si am intrat sa vad a cui e fotografia. "m-a dat pe spate"!

Ancutsa 1

10.11.2017, 14:03

Fina si gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu legume si galuste de carne