Supa de legume

de Irina in Supe, 28 Dec 2012 | 3781 vizualizari

 

Va prezint o reteta de supa de legume proaspete, numai buna pentru a ne drege dupa sarbatorile ce au trecut.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 teline
  • 1 ceapa
  • 150 g fasole Borlotti
  • 150 g mazare
  • 3 dovlecei
  • 8 frunze de varza
  • 200 g dovleac
  • 0,5 l supa de legume
  • 20 ml ulei de masline
  • 120 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte.

Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza in fasii subtiri. 

Asezati legumele tocate intr-un vas rece, adaugati putina apa si porniti aragazul la treapta medie. Atunci cand indicatorul se afla in zona verde, reduceti caldura si lasati sa fiarba cateva minute. Adaugati fasolea si mazarea. Adaugati supa si fierbeti cca 20 minute.

Fierbeti supa de legume 10 minute cu aragazul oprit. Apoi adaugati fasiile de varza si continuati sa fierbeti 1 minut.

Lasati supa de legume  sa se raceasca cateva minute. Adaugati cateva picaturi de ulei de masline.

Presarati parmezan in supa de legume si serviti calda.

Reteta advertorial Zepter.

 

TIPS-URI

1

adaugati frunze de busuioc in supa de legume pentru o aroma mai puternica

COMENTARII (19)

babi5 1

12.06.2013, 19:47

frumoasa prezentarea

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 13:46

foarte buna

Lia_ 1

08.03.2014, 12:58

am zarit-o intr-un meniu si am intrat sa vad a cui e fotografia. "m-a dat pe spate"!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: