Supa de legume

de mihasara in Supe, 9 Oct 2015 | 1255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 2morcovi
  • 1 ceasca cu fasole verde congelata
  • 1/2 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 100g varza alba
  • 1/2 ceasca mazare verde congelata
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 cutie de rosii culbulete in suc de rosii
  • 2 tije telina(apio)
  • 1 ardei gras/capia rosu
  • 6-7 rosii cherry (congelate- in cazul meu)
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • fidea-facultativ
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Cartofii ii taiem cubulete
  3. La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina.
  4.  Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt.
  5. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. 
  6. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. 
  7.  Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa, mazarea, fasolea verde, apio  si ardeiul gras se inabusa in ulei cu putina apa.
  8. Adaugam apa, piper si sare si se continua fierberea.
  9.  Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii.
  10.  Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, rosiile, fidea,  si se mai fierb 8-10 minute.
  11. La sfarsit presaram patrunjelul taiat fin.
 

TIPS-URI

1

Este delicioasa calda dar si rece!

COMENTARII (1)

-Licurici- 1

09.10.2015, 10:18

Ce buna e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59