Supa de legume pentru Andrutza

de alina_darlau1 in Mancare copii, 4 Noi 2010 | 3494 vizualizari

 

aceasta reteta e pt copii mofturosi

 

INGREDIENTE

  •  3 morcovi mici
  •   3 cartofi mici
  •  ferdeata
  • delicat ,sare
  • 1 gogosar mic
  • fidea
  • o ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume pentru Andrutza:

 Se curata legumele si se taie cubulete.Se pune o oala de 2l la fiert.peste legume se pune sare, delicat (dupa preferinta) cand apa clocoteste se toarna legumele ,le lasam 30 min. cand e aproape gata punem fideaua si mai lasam 5 minute si inchidem aragzul si punem capacul pe uala.lasam 10 min si *:Pofta buna:*.

 

COMENTARII (7)

alina_darlau1 1

09.11.2010, 19:34

buna eu sunt alina_darlau1
eu am 10 ani si supica aceasta e facuta de mine

eleny2010 1

13.11.2010, 15:38

bv alina ..o sa fii o gospodina desavarsita. dar ma gandeam ca delikat-ul nu e bun la copii . oricum ai 5 furculite si dela mine

alina_darlau1 1

14.11.2010, 15:46

merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: