Supa de linte rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 22 Feb 2014 | 3871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o rondea telina
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 30 ml ulei.
  • 2 graunti usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Lintea se spala si se fierbe in apa cu sare. Am aruncat prima apa cum a dat in clocot si am pus alta apa. Am lasat-o la fiert cca 30 minute, dupa care se pune la  scurs intr-o strecuroare. Intr-o oala am pus la calit ceapa, morcovul, telina ( spalate si tocate/date prin razatoare) . Cand s-au inmuiat am adaugat lintea. Am amestecat. Peste toate am pus apa si o parte din zeama in care am fiert lintea. Am lasat cca 15 minute. Am potrivit de sare. Am adaugat la final piper, cimbru si usturoiul zdorobit. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Cris2711 1

23.02.2014, 17:32

Tare,tare buna!

alilianaa 1

24.02.2014, 17:00

Cris..multumesc.

babi5 1

03.03.2014, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu ghebe