Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii si zeama de supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit 15-20 minute, apana cand cartofii s-au inmuiat.Se adauga mazarea scursa si se mai lasa sa fiarba neacoperit 5 minute.
Se ia cratita de pe foc si se pun deoparte ¼ din cantitatea de legume.Restul de paseaza impreuna cu lichidul din cratita pana cand se obtine o pasta fina.Se asezoneaza dupa gust, se adauga 2 lingurite busuioc macinat si se amesteca.Supa se poate servi cu paine si cateva linguri de iaurt.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult