Supa de naut

de Ksenya in Supe, 3 Aug 2016 | 6739 vizualizari

 

Reteta de fata este ideala atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care vor sa tina post. E consistenta si foarte buna. Va indemn s-o incercati!

 

INGREDIENTE

  • o cana naut pusa la inmuiat de cu seara
  • 2 teline potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 6 rosii sau rosii la conserva
  • 5 catei usturoi
  • sare dupa gust
  • 3 litri apa
  • un manunchi bun de tije frunze svecla rosie
  • cateva tijede telina
  • optional
  • telemea de oiae
  • ulei de masline
  • Se orneaza dupa preferinte cu patrunjel sau busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de naut:

Tocam toate  legumele si le punem intr-o oala,la fel si tijele,adaugam nautul clatit  sub jet de apa si scurs,zdrobim usturoiul.Adaugam apa. Cand incepe sa clocoteasca miscoram flacara ,acoperim  si lasam la fiert circa o ora si jumatate.Supa este gata.

Se poate servi ca atare cine tine post si nu pune ulei,adaugand doar verdeata tocata sau  poate adauga ulei de masline.

Pentru zilele care nu e post se poate rade telemea de oaie si ulei ,sau cu iaurt.

Sepoate  servi atat  calda cat si  rece.

TIPS-URI

1

Pentru a ramane legumele intregi ,preferabil sa fierbeti la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

04.08.2016, 18:29

Cred ca e tare buna precum si arata!

RuxyRux 1

04.08.2016, 20:42

E fix pe gustul meu...arata tare bine!

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:40

Foarte buna! Mai ales vara pe caldura, servita rece! Eu pun obligatoriu la mancarurile cu naut sau oregano, sau putin cimbru!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare, cu crutoane