Supa de orez

de Miha in Supe/Ciorbe, 11 Mar 2010 | 4154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 800 g carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de orez:

Mai intai vom prepara o supa limpede de pui.

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Supa nu trebuie sa dea in clocot, ci numai sa mocneasca. Restul de sare se va adauga la sfarsit.

Radacinoasele se taie in 2 si se pun cand carnea este fiarta pe jumatate.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Orezul se spala in cateva ape, dupa care se pune la fiert in jumatate din supa de carne. Se fierbe la foc mic.

Cand orezul este fiert se completeaza cu restul de supa si se adauga radacinoasele taiate marunt. Se presara cu patrunjel verde tocat.

Dupa preferinta supa se poate acri cu zeama de lamaie sau se drefe cu galbenus de ou si smantana.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de orez 21773
retete culinare - Supa de orez 21774

COMENTARII (7)

Miha 1

12.03.2010, 15:05

Da, l-am schimbat. Il tot schimb, doar doar 'oi nimeri unul care sa ma faca tanara si frumoasa.

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:20

pai cum miha, vrei sa ajungi bebelas? ca deja in ultimele poze arati ca o adolescenta...mai tanara si mai frumoasa ...hm, deci sa ne asteptam la o poza de scolaritadata viitoare...poate niste codite?

Leroiv74 1

10.11.2011, 16:13

salut.
ma ajuti cu o reteta ptr supa de orez dar adaptata ptr dieta OHSAWA?
sunt incepator, deci, back to the basics
sar'na

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S