Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde

de mihaelar63 in Supe, 19 Noi 2015 | 3970 vizualizari

 

O bunatate de nerefuzat . Ar trebui sa-mi patentez ideile de supe -ciorbe . daca mai gasiti asa ceva ca la mine sda ma instintati . Nu am cautat mult ideea cu salata verde . asa s-a nimerit , era disponibila :D

 

INGREDIENTE

  • Oase de porc cu carne
  • 6 morcovi mici [ 300 gr ]
  • 3 gulii mici , crude
  • 2 cepe
  • 1 cartof mare
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe verzi
  • 1 capatana salata verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 pahar smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde:

  1. Se spala oasele  de porc cu carne si se pun la fiert in 3 litrii apa sarata . Eu am avuit porc mangalita , chiar daca pare gras gustul este foarte bun . Din aceasta cauza am  renuntat la prajirea legumelor in ulei pentru a nu avea prea multe grasimi .
  2. Se fierbe oasele cu carne timp de 30 minute .
  3. Se curata , se spala si se toaca morcovii , ceapa , guliile , cartofii si kapia .
  4. Se pun la fiert langa oase  in ordinea enumerata , cartofii si ardeii la interval de 10 minute de restul .
  5. Dupa inca 15 minute se incearca morcovii daca sunt fierti . Spalati restul de legume . Adugati la supa salata taiata marunt , ceapa ,verde , patrunjelul si ardeiul iute . [ aceasta se aduga la sfarsit pentru a-si pastra vitaminele si culoarea ]
  6. Dregeti supa cu smantana diluata cu zeama calda .
  7.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aceasta supa nu mai are nevoie sa fie acrita . Gustul delicat acrisor va fi dat de gulii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de porc cu gulii , cartofi si salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

miki_a 1

20.11.2015, 10:02

Miha, esti deosebita la prepararea ciorbitelor! Chiar ar trebui sa-ti patentezi ideile!

Ksenya 1

20.11.2015, 11:18

Catalina L 1

22.11.2015, 15:50

buna si frumoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii