Supa de praz

de nico15 in Supe, 20 Dec 2010 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire de praz
  • 6 oua
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel(radacina)
  • unt,
  • ulei
  • pasta de tomate sau suc de rosii
  • sare, piper
  • 100-150 ml smantana lichida Grand Cuccina
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz:

Se spala si curata legumele, se taie in cubulete fine, se vor sota in unt, se pune ceapa, urmata de patrunjel si pastarnac. Dupa ce acestea au fost trase in unt se lasa in asteptare. Separat se spala si se va toca prazul marunt, care si el se va adauga si se va sota, vom adauga si ulei, vom sara si pipera.

Cand legumele sunt patrunse bine se va adauga apa si se va lasa sa fiarba 15-20 de minute. Dupa aceasta vom sparge ouale si le vom pune in oala cu supa pe rand. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam sucul de rosii. Cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga borsul si verdeata.

Se poate adauga si jumatate din cantitatea de smantana restul se va pune in momentul servirii sper ca fotografii va vor face pofta deosebita.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:38

foarte buna si eu iubesc aceasta ciorba dar mai ales in post pt ca voi elimina untul, ouale si smantana ,e adevarat ca e altceva dar......e buna oricum

LUK 1

21.12.2010, 15:24

ce bine arata! 5

lia maria 1

24.12.2010, 10:09

Craciun Fericit !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu oua si crutoane aromate