Supa de praz cu fidea

de -Miti- in Supe, 9 Dec 2012 | 1760 vizualizari

 

Statea ieri prazul pe masa si parca imi vorbea "fa-ma supa,fa-ma supa".

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • 1 litru supa de legume sau pui
  • cimbru
  • 50 gr fidea
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu fidea:

Prazul se taie rondele,ceapa cubulete si usturoiul felii. Taiem cartofii cubulete.

Calim prazul,ceapa si la sfarsit adaugam si usturoiul. Punem supa si dupa ce fierb legumele adaugam cartofii. Dupa 5 minute adaugam si fideaua. Punem cimbru,sare si piper dupa gust.

Lasam putin sa fiarba,apoi acoperim oala cu un capac.

 

COMENTARII (15)

laura_n 1

09.12.2012, 14:21

ooo, ce combinatie delicioasa! chiar mi-ai facut pofta

Sim0na 1

09.12.2012, 20:32

cat de mult imi place prazul.. zici ca-s olteanca nu am mancat niciodata supa.. dar cred ca-i tare buna

Bya Ralu 1

10.12.2012, 10:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S