Supa de praz cu mazare

de Valclaudia in Supe, 18 Feb 2014 | 934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1 fire de praz
  • 3 linguri de ulei
  • 1 conserva de mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano in otet
  • 4 linguri paste fainoase marunte (stelute am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu mazare:

Curatam si spalam legumele.

Taiem morcovul rondele, il calim in ulei.

Adaugam prazul taiat rondele.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Punem peste legumele sotate cca 3l apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovul.

Adaugam mazarea din conserva si pastele fainoase,mai fierbem cca 5 minute, adaugam o jumatatede lingurita oregano in otet.

Stingem focul, lasam supa acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de praz cu mazare 298980
retete culinare - Supa de praz cu mazare 298981
retete culinare - Supa de praz cu mazare 298982
retete culinare - Supa de praz cu mazare 298983
retete culinare - Supa de praz cu mazare 298984
retete culinare - Supa de praz cu mazare 298985

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

18.02.2014, 21:15

buna buna

Lia_ 1

18.02.2014, 21:22

am un praz luat din greseala ... ca numai eu mananc

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D