Supa de pui cu galuste

de Gergiana S in Supe, 11 Ian 2014 | 4372 vizualizari

 

Este o supa usoara care noua ne place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 l apa
  • 500 gr carne pui
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 2 oua
  • 8-9 lg de gris
  • patrunjel
  • sare,piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Carnea se spala si se pune la fiert in 4l de apa.Se spumeaza cand este nevoie.Dupa ce carnea a fiert, se scoate si se adauga legumele curatate, lasate intregi.

Se lasa sa fiarba.Daca doriti puteti portiona carnea si sa o adaugati in supa sauu sa o folositi la altceva.

Cat legumele fierb ne ocupam de galuste.Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile cu putina sare, apoi incorporam pe rand galbenusurile si grisul.Lasam cca.30-40 de min. sa se odihneasca.Intre timp, punem  o oala cu apa la fiert, cand aceasta da in clocot, tragem oala de pe foc si cu o lingurita imuiata in apa rece luam din compozitia de gris si punem in apa.Punem din nou pe foc pt 5 min.

Cand legumele sunt fierte, se scot din supa.Se pot toca sau se pot folosi la altceva.Cand galustele sunt gata se adauga in supa.Se lasa sa mai fiarba 5-10 min.Se pune sare si piper alb dupa gust.La sfarsit se adauga si o mana zdravana de leustean.Se acopera oala si se lasa asa pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Cris2711 1

11.01.2014, 19:18

La noi nu trece o saptamana ,sa nu facem

gaby_duceag 1

11.01.2014, 22:36

Am sosit

mena29 1

12.01.2014, 21:18

Vreau si eu supica buna cu galuste!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui