Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru galuste avem nevoie de :
Se pune apa intr-o oala la fiert iar cand da in clocot se adauga carnea, se lasa la fiert timp de 20-30 min si se spumeaza de cate ori este nevoie.Dupa ce s-a fiert carnea se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea marunta,cand totul este fiert se adauga vegeta,piperul si sarea dupa gust.Intre timp se fac si galustele din 2 oua care se bat impreuna cu o lingurita de vegeta si se adauga gris pana devine o pasta care nu curge (nici prea moale nici prea tare) compozitia se lasa 5-10 min iar apoi se adauga in supa cu o lingura, dupa ce s-au fiert se da deoparte supa si se presara cu patrunjel verde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult