Supa de pui cu galuste

de -Licurici- in Supe, 6 Noi 2016 | 7135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui + o pulpa;
  • 2 morcovi;
  • 1 ardei;
  • 2 cepe;
  • o radacina de telina
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • galuste: 2 oua, 10 linguri de gris, sare.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

  • Carnea se spala bine, apoi se pune la fiert in oala sub presiune, impreuna cu legumele curatate, sare si piper.
  • Ceapa si telina intreagi, morcovii si ardeiul taiate pe jumatate.
  • Se lasa sa fiarba 40-50min.
  • Cand au fost gata, carnea si legumele se scot intr-un castron, iar supa se strecoara si se pregatesc galustele din gris.
  • Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand continuu.
  • Grisul se incorporeaza in compozitia de oua, amestecand de jos in sus.
  • Galustele se formeaza cu o lingura si se pun in supa fierbinte.
  • Se lasa sa fiarba 15-20 min, apoi se adauga morcovii si carnea.
  • Se seveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mirela0911 1

08.11.2016, 10:07

Tare mult îmi place supica asta!

tina58 1

14.11.2016, 09:17

Da, o supa foarte buna. La fel o fac si eu inclusiv galustile care pentru foarte multe doamne sunt o provocare desi nu inteleg de ce pentru ca se fac foarte usor. Singura observatie as avea-o in legatura cu timpul de gatire pentru ca 40-50 de minute sunt deajuns pentru fierbere normala mai ales ca supa trebuie spumata. Eu as folosi oala sub presiune numai in cazul in care ar fi vorba despre o gaina de curte care fierbe mai greu.

abstract01 1

11.12.2018, 19:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste