Supa de pui cu galuste de gris

de MIUTA in Supe, 20 Mar 2011 | 3787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(6 pulpe superioare)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 cubulete maggi cu gust de pui
  • sare,piper
  • ulei

GALUSTE DE GRIS

  • 2 oua
  • 7-8 linguri de gris
  • 1 lingura ulei
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste de gris:

Se pune la fiert intr-o cratita carnea de pui,morcovul,sarea si ceapa intreaga.Se lasa la fiert la foc mic si din cand in cand se spumeaza.

In alta cratita se pune ulei si se caleste putin morcov dat pe razatoarea mica.

Cand carnea este aproape fiarta se strecoara zeama peste morcovul care se caleste in cratita.

Se prepara galustele cu gris,oua,ulei si sare.

Cand supa incepe sa fiarba se ia cu o lingurita compozitie de galuste si se pun la fiert.

Dati focul spre mic sa nu se imprastie galustele de gris.Se fierbe la foc mic cca 10 minute.Se sperie la sfarsit galustele cu o cana cu apa rece.Se mai lasa la fiert inca 10 minute.

Se pune in ciorba morcovul fiert taiat cubulete,cuburile cu gust de pui si piper.

Ceapa fiarta din supa se arunca.

Carnea care fierbe in supa eu o pregatesc intodeauna ca fel principal.

Se opreste focul si se lasa oala cu capac inca 15 minute.

Servim supa cu patrunjel verde tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de pui cu galuste de gris-0
Supa de pui cu galuste de gris-1
Supa de pui cu galuste de gris-2
Supa de pui cu galuste de gris-3

COMENTARII (12)

mirela0911

mirela0911 1

21.03.2011, 23:02

buna buna

mamaieelena

mamaieelena 1

22.03.2011, 12:15

MIUTA

MIUTA 1

23.03.2011, 21:56

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!