Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Fetitei mele ii plac foarte mult supele,asa ca ii fac destul de des supa de pui...de aceasta data am facut-o cu galuste...foarte gustoasa ;).
Curatam legumele si le punem intr-o oala cu apa (3,5-4 litri apa,eu pun la ochi),pe care o punem pe foc.Cand incepe sa fiarba punem si carnea de pui.
Lasam sa fiarba la foc mic (luam spuma de cate ori este nevoie) 1 ora si 30 de minute circa.Dupa 1 ora punem sare si boabe de piper si punem focul mediu.
Cand este gata scurgem supa de pui in alta oala si luam doar o parte din morcovi pe care ii taiem feliute si ii punem in oala cu supa.
Pregatim galustele:batem oul cu putina sare,apoi incorporam grisul,faina si bicarbonatul,ca sa obtinem o compozitie potrivita.
Punem oala cu supa de pui pe foc si cand incepe sa fiarba dam focul mic si punem galustele in oala cu o lingurita si dupa ce le-am pus pe toate le stropim cu apa rece si lasam sa fiarba supa de pui la foc mic 10-13 minute,apoi dam deoparte si punem patrunjelul tocat marunt.
Servim supa de pui calda.
1
inainte de a pune galustele in oala umeziti lingurita in supa de pui fierbinte.
2
dupa cum vedeti galustele sunt pufoase in interior.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult