Supa de pui cu galuste si verdeata

de laura_n in Supe, 2 Aug 2012 | 4621 vizualizari

 

O supica e oricand binevenita, chiar si pe caldura. Mangaie stomacelul piticilor, si ne place si noua, adultilor!
Poftiti la masa!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 aripioare pui
  • 2-3 pulpite pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 3-4 rosii foarte coapte
  • 1 radacina telina
  • frunze patrunjel
  • radacina patrunjel
  • sare
  • 1 cana gris din grau
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste si verdeata:

Legumele se spala, se curata si se lasa deoparte.

Carnita de pui se spala si se curata de eventuale vinisoare, etc.

Intr-o oala, se punvreo 2l apa la fiert cu sare.Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga carnita de pui. Se spumeaza din cand in cand, iar cand nu mai formeaza spuma, se adauga legumele intregi, fara rosii si patrunjel verde.

Rosiile se dau pe razatoare sau prin separator, se obtine suc de rosii.

Dupa ce s-au fiert si legumele, se scot intr-un bol, se adauga sosul de rosii si se paseaza cu blenderul. Amestecul obtinut se adauga inapoi in oala si se pregatesc galustele.

Intr-un bol, se amesteca cele doua oau cu putina sare. Se adauga grisul si se amesteca pana se obtine o pasta nu foarte groasa. Se lasa putin sa se odihneasca si apioi se formeaza galuste care se pun la fiert in supa.

Lasam sa fiarba cam 10 min, apoi adaugam patrunjel tocat fin si luam de pe foc. Acoperim oala cu un capac si lasam putin sa se odihneasca.

Servim o portie de supita buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste