Supa de pui cu morcovi si gulii la Philips Multicooker

de honeyadry in Supe, 13 Dec 2014 | 3644 vizualizari

 

Am gatit pentru prima data aceasta supa la aparatul Philips Multicooker. Este foarte usor de preparat si foarte buna. Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de pui
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • doi morcovi
  • Paste scoici mici
  • 1/2 pahar de smantana
  • sare
  • piper
  • delikat de legume
  • 1/2 de legatura patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu morcovi si gulii la Philips Multicooker:

Se pune pulpa de pui in oala, intr-un litru de apa cu sare si se lasa la fiert timp de 1/2 de ora pe programul Boil.

Intre timp se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si gulia. Se spala, iar morcovii, patrunjelul si gulia se razuiesc. Dupa ce pulpa a fiert, se scoate din oala, apa in care a fiert se arunca. Se pun 3 litri de apa in oala, se adauga ceapa si legumele razuite si se lasa la fiert inca 30 de minute tot pe programul Boil, cu capacul inchis.

Pulpa de pui se dezoseaza si se taie in bucati mici.

Inainte cu zece minute de terminarea programului, se adauga pastele si carnea. Se lasa la fiert fara capac.

Se ia din oala o cana de supa, in care se adauga smantana, amestecandu-se repede pentru a nu se "branzi" smantana. Se adauga smantana omogenizata cu putina supa in oala, se amesteca bine si se pune patrunjelul tocat marunt. Se lasa la fiert pana la terminarea programului.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu morcovi si gulii la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ramen