Supa de pui cu porumb

de Zamfira in Supe, 10 Mar 2013 | 1121 vizualizari

 

O noua combinatie, un nou gust. Porumbul este un bun ,,partener,, al carnii de pui. Am incerca retete diverse cu pui si porumb, dar in supa niciodata. Combinatia mi-a placut, e reusita asa ca va ofer cu drag aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui (pulpe, aripi, spate)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 patrunjel radacina
  • 1 arde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 g porumb
  • taitei fini
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu porumb:

Spalam si portionam carnea de pui si o punem la fiert (3-4 l apa). Cand incepe sa fiarba indepartam spuma formata. Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt, morcovii ii teiem rondele, ardeiul bucatele, telina in bucatele mici dar si baghetute, patrujelul radacina mai marunt. Adaugam legumele, usturoiul si sare dupa gust. Dupa ce a fiert carnea si legumele in ultimele minute de fierbere adauga porumbul (prefiert - din conserva sau congelat) si adaugam taiteii fini. Dupa ce au fiert taiteii (3-4 minute) adaugam patrunjel proaspat tocat marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de pui cu porumb 210244
retete culinare - Supa de pui cu porumb 210245
retete culinare - Supa de pui cu porumb 210246
retete culinare - Supa de pui cu porumb 210247

COMENTARII (10)

Zamfira 1

10.03.2013, 20:14

Raluca, Vladimir, Ica_mama

Valclaudia 1

10.03.2013, 20:27

n-am mancat niciodata supa de-asta. Dar as gusta de la tine

Zamfira 1

10.03.2013, 21:17

Claudia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59