Supă de pui cu tăiţei

de ionix in Supe, 29 Iul 2010 | 3854 vizualizari

 

O supa simplu de facut si foarte buna...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui sau 1 piept foarte mare
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras
  • ceapa mare
  • 1 pastarnac
  • 3-4 morcovi
  • Frunze de patrunjel tocate foarte marunt
  • 2 role cu taitei
  • 3,5 l apa
  • sare si piper alb, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu tăiţei:

Se spala bine pieptul de pui, se da intr-un clocot, se scoate pieptul si se spala bine bine pieptul.  Il spalam din nou pentru a inlatura eventuale mizerii. :p

Se taie cubulete pieptul si se pune la fiert  impreuna cu legumele taiate in bucati mari si cu patrunjelul tocat marunt.

Se lasa sa fiarba bine, din cand in cand spumaim pentru a ramane supa clara.

Cand legumele sunt fierte se scot din supa, eu am lasat morcovii pentru ca-mi plac foarte mult morcovii fierti. :D:D

Se pune sare si piper alb, dupa gust si se mai lasa sa dea intr-un clocot.

Apoi, se adauga taiteii si se mai lasa maxim 10 min sa fiarba.

Se stinge focul si se serveste cu ardei iuti

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu tăiţei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lia maria 1

30.07.2010, 10:32

O supa pe care eu o prefersi o mananc cu placere

Corinuta 1

30.07.2010, 13:22

ionix 1

01.08.2010, 10:18

@Lia... si pt mine e una din peferate @Corina... te invit si pe tine la o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker