Supa de rata

de babi5 in Supe, 14 Dec 2013 | 4577 vizualizari

 

O supa buna!Pe frigul asta sa fie cit mai fierbinte!

 

INGREDIENTE

  • 1 rata (cca1,5 kg)
  • 3 morcovi mai maricei
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1ceapa mai mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper
  • secretul gustului
  • citeva tije telina
  • 250 gr paste alfabet (eu am folosit arnos )
  • citeva boabe de piper
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rata:

Prima data am curatat bine rata apoi am taiat-o bucati si am lasat-o putin in apa rece ,pina curatam zarzavatul .

Apoi am pus carnea intr-o oala de 4 l. am completat  pe 3/4 cu apa si am lasat sa fiarba la foc mic.

Cind incepe sa fiarba spumam bine apoi adaugam zarzavatul si ceapa, potrivim de sare si lasam sa fiarba la foc mic.

Cind este aproape spre terminare am adaugat catelul de usturoi ,ardeiul galben si tijele de telina.

Cind carnea este bine fiarta se strecoara supa, mai adaugam putina vegeta ,completam cu apa fierbinte.

dam in clocot apoi adaugam pastele, lasam sa dea citeva clocote apoi oprim focul si lasam acoperita oala ca pastele sa-si mareasca volumul .. Supa este gata pentru a fi servita

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Asezonam cu patrunjel verde

2

Rasolul de rata poate fi servit cu sos de rosii,visine ,marar, usturoi si cu cartofi natur linga

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ramen cu carne de rata (supa japoneza)