Supa de rosii

de robert_badica in Supe, 14 Sep 2014 | 2040 vizualizari

 

Este foarte buna mai ales rece!

 

INGREDIENTE

  • 4 kg. rosii bine coapte si carnoase
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura patrunjel
  • verdeata proaspata
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Spalam rosiile si le dam prin razatoare ,astfel incat sa nu punem si coaja deoarece nu arata bine in supa.Se pune intr-o oala,sucul astfel obtinut si pulpa rezultata.Morcovul se spala,se decojeste si se da prin razatoare.Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se adauga cu morcovul ras peste sucul de rosii.

Completam cu apa pana sos,lasand un sfert din oala gol.Se pune la fiert 15-20 de minute,la foc mediu.Se verifica daca legumele sunt fierte,se potriveste de sare si piper,si se opreste focul.Se adauga si uleiul,si se lasa la racit,sau daca va place calda o puteti servi imediat.Se decoreaza cu patrunjel,si verdeata proaspata.

Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Este delicioasa atat rece cat si calda

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de rosii 341746
retete culinare - Supa de rosii 341747
retete culinare - Supa de rosii 341748
retete culinare - Supa de rosii 341749
retete culinare - Supa de rosii 341750
retete culinare - Supa de rosii 341751

COMENTARII (9)

Valclaudia 1

14.09.2014, 22:03

si mie imi place tare mult

deyutzky 1

14.09.2014, 23:32

foarte buna

Bya Ralu 1

15.09.2014, 05:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D