Supa de rosii

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 22 Apr 2010 | 4681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 l suc de rosii (este de preferat cel preparat in casa)
  • - 2 l zeama de carne (eu fierb un piept de pui)
  • - 2 cepe
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina patrunjel
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 pahar de apa cu orez
  • - o lingurita zahar
  • - sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Zarzavatul taiat si un piept de pui se fierb la foc mic sub capac.

Cand totul este fiert, cu ajutorul unei spumiere se scoate atat zarzavatul cat si carnea.

Zarzavatul se paseaza dupa care se adauga in supa de carne.

Pieptul de pui se taie fasiute subtiri si se adauga si el in supa.

Se adauga si sucul de rosii.

Se potriveste de sare si se da la foc , lasand sa mai fiarba cateva minute.

Separat se fierbe in apa cu putina sare orezul care se adauga in supa in momentul in care  se da jos de pe foc.

Se adauga o lingurita de zahar si se aromeaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 22:37

Daaaaaaaaa imi place oregano...................voi incerca.........multumesc!

nadina73 1

22.04.2010, 23:42

super buna,imi place si mie

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 10:12

foarte buna, nadina...................vara este un deliciu.....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de legume cu găluşte de griş