Supa de rosii

de MOKUSKA in Supe, 9 Mai 2015 | 1677 vizualizari

 

A venit primavara. Scoatem hainele subtiri din dulap si depistam ca nu ni se mai potrivesc :)). Asa m-am decis sa fac doar supe si mancaruri mai usoare, decat am consumat toata iarna.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina (am avut telina mare)
  • 1 ceapa
  • 500 g rosii
  • 1 cana de suc de rosii
  • telina verdeata (am folosit uscat)
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • un pumn de taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Curatam zarzavatul si tocam julien, ceapa o tocam marunt. Rosiile le oparim, le docojim si le tocam marunt. Le punem intr-o oala la fiert  cu putina apa, sucul de rosii, ulei, sare si verdeata.

Lasam sa fiarba zarzavatul, dupa care adaugam taiteii, lasam sa dea de 2 ori in clocot si stingem focul, adaugam verdeata si acoperim cu capac.  

 

TIPS-URI

1

este foarte buna atat calda cat si rece

RETETA IN IMAGINI

Supa de rosii-0
Supa de rosii-1
Supa de rosii-2
Supa de rosii-3
Supa de rosii-4

COMENTARII (13)

Rocsi 1

09.05.2015, 21:28

Andra_Constantinescu 1

09.05.2015, 23:00

mirela0911 1

10.05.2015, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04