Supa de rosii a la Nico

de nico15 in Supe, 15 Iul 2012 | 1304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • ½ de telina
  • ½ fir de praz
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 frunze de busuioc
  • 1 fir de cimbru
  • 50 ml de smantana lichida
  • crutoane
  • ulei de masline
  • ½ de litru de supa de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii a la Nico:

 Spalam si curatam bine legumele, dupa care le vom taia in cubulete de marime potrivita. Intr-o tigaie vom pune ulei, cand acesta s-a incins vom adauga legumele si le vom lasa sa se soteze.

Cand legumele s-au sotat, le vom muta intr-o oala in care a fost pusa supa de legume si se continua fierberea.

Luam rosiile le spalam si avem doua optiuni, le putem blancha(opari, separat in alta oala, dupa care le scoatem si le depielam) dar putem sa le si taiem in sase si sa le adaugam in supa care fierbe.

In ambele variante la final, vom scoate legumele si le vom blenda separat de supa, dupa care vom adauga supa dar nu toata cantitatea doar cateva polonice si mai punem la fiert inca 5 minute. Dupa expirarea timpului se va strecura prin sita si se va putea servi.

Supa noastra se poate servi acompaniata de smantana sau crutoane si decora cu frunzulite de busuioc ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de rosii a la Nico-0
Supa de rosii a la Nico-1
Supa de rosii a la Nico-2
Supa de rosii a la Nico-3

COMENTARII (6)

Lau 1

16.07.2012, 09:38

buna

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:10

Sim0na 1

16.07.2012, 12:06

Buna, buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04