Supa de rosii cu galuste

de Bya Ralu in Supe, 18 Dec 2012 | 1772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • gris
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 morcovi
  • vegeta,piper
  • patrunjel uscat sau proaspat
  • 1 cutie de rosii decojite
  • piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Se pune pieptul de pui curatat de pielite in bucata mare la fiert. Se adauga si ceapa intreaga, dupa care adaugam morcovii taiati feliute subtiri. Se pun 2 linguri de vegeta si putin piper. Cand pieptul de pui e gata se scoate si se taie bucatele mici dupa care il adaugam inapoi in oala. Rosiile decojite se baga in robotul de bucatarie pentru a se face pasta si o adaugam in oala.

Se formeaza pasta pentru galuste din 2 oua, cu sare, piper si se adauga cate putin gris, amestecandu-se continuu. Se lasa cateva minute, dupa care se pun in oala cu o lingura, se mai lasa cca 10-15 minute, dupa care se adauga patrunjel proaspat sau uscat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de rosii cu galuste 194308
retete culinare - Supa de rosii cu galuste 194309

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

19.12.2012, 19:20

mersi mihaela!sarbatori fericite si tie!

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:16

super

Bya Ralu 1

05.06.2013, 14:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21