Supa de rosii cu orez

de adasev12 in Supe, 16 Feb 2011 | 5339 vizualizari

 

Supa de rosii in alt ambalaj.....:D

 

INGREDIENTE

  • un os mare de curcan( adica nu chiar os....)
  • 1 cutie rosii in conserva
  • 2 lg bulion
  • 1/ ceapa
  • 2 fire de telina
  • 2 morcovi
  • 2 maini de orez
  • sare, piper, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu orez:

Se pune osul la fiert in apa .

Se lasa pana incepe sa fiarba si se spumeaza bine, apoi se adauga ceapa intreaga, telina, rosiile maruntite ( eu le fac pasta la robot)  si sare. Se lasa la fiert pana aproape e fiarta carnea.

Se adauga morcovii taiati dupa preferinta, orezul si inca 2 lg de bulion.

Se mai lasa pana fierb si acestea, apoi se adauga o lg de bors magic, ca e prea dulce , si se opreste focul.

Se toarna o cana de apa rece, apoi se presara patrunjel verde .

Carnea am desprins-o de pe os si am presarat-o in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Galustele perfecte