Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2016 | 520 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi mari
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 lingurita rasa mix din boabe de piper
  • 3l apa plata
  • 100 gr. taietei subtiri din orez
  • patrunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul si morcovii.

Punem apa in oala, adaugam ceapa intreaga, morcovii taiati rondele si ardeiul taiat bucatele.

Punem uleiul, sare si piper macinat dupa gust. 1 lingurita rasa mix din boabe de piper,acoperim oala si lasam sa fiarba pana patrunde usor furculita in morcovi.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa dea in clocot.

Taieteii i-am scurtat dupa preferinta cu foarfeca de bucatarie, apoi i-am adaugat in oala.

Am lasat sa fiarba supa la foc mediu cca 15 minute, am oprit focul, am presarat verdeata.

Am lasat cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi am servit.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-0
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-1
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-2
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-3
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-4
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-5
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez-6

COMENTARII (9)

AndrutzaP 1

18.07.2016, 09:06

Buna si racoritoare

Rocsi 1

18.07.2016, 20:28

Panacris 1

28.07.2016, 17:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04