Supa de rosii picanta

de retetepersane in Supe, 9 Feb 2011 | 6017 vizualizari

 

Supa este delicioasa, aromata, desi lista de ingrediente pare complicata, e foarte simplu de facut si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 600 ml passata de rosii, sau orice suc de rosii preferati. Eu am mai adaugat apa, pentru ca era destul de concentrata passata.
  • 5 graunti de usturoi
  • 2 linguri cu varf de ghimbir razuit
  • 2 linguri de pasta de ardei sau bulion de ardei
  • o lingurita de coriandru macinat
  • o lingurita de turmeric
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 ardei iuti uscati
  • jumatate de ligurita de garam masala
  • patrunjel sau mai bine coriandru verde daca aveti
  • taietei
  • o lingura de unt sau ulei pentru gatit
  • jumatate de lingurita de praf de chilli (optional) - pentru un gust cu adevarat incendiar !!
  • 3 linguri de sos Worchestershire (optional)
  • sare...
  • feliute de ghimbir pentru decor la sfarsit
  • iaurt pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii picanta:

1. Intr-o oala puneti untul sau uleiul, adaugati usturoiul + ghimbirul + condimentele uscate + ardeiul iute.  Mestecati, apoi puneti si pasta de ardei

2. Adaugati passata de rosii sau ce ati decis sa folositi si lasati sa fiarba 2-3 minute.

3. Puneti sosul Worchestershire si sare dupa gust.

4. Adaugati taieteii si mai lasati sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet .

5. Serviti cu iaurt, patrunjel verde si feliute de ghimbir.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii picanta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu fidea si mozzarella