Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Una dintre preferatele noastre este supa de salata . Cum smantana a lipsit din dotarea frigiderului am folosit iaurtul.
1
Ouale se sparg fiecare separat pentru a le verifica prospetimea. Albusul trebuie sa fie clar iar galbenusul trebuie sa aiba culoare uniforma fara pete si sa-si pastreze forma rotunda [ sa nu se imprastie ].
2
Iaurtul sau smantana se dilueaza cu zeama calda din supa ce fierbe la foc domol. Se amesteca si se incorporeaza in supa. Astfel se supa va avea un aspect uniform - omogen. Daca ati procedat astfel si totusi s-au format puncte albicioase va sfatuiesc sa schimbati marca lactatului folosit !!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult