Supa de spanac

de Anamaria Cook in Supe, 26 Noi 2012 | 4006 vizualizari

 

Sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)

 

INGREDIENTE

  • 300/400 g spanac (eu am avut la congelator)
  • o ceapa potrivita
  • 150 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita paprika
  • 3-4 linguri otet din vin
  • o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)
  • 1,5 l apa
  • ulei pt calit
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac:

  Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.

  Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.

  La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.

  Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita...va spun, o bunatate, acum ca am vazut pozele astea ma duc sa imi mai pun o portie.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Anamaria Cook 1

26.11.2012, 23:05

Multumesc mult tuturor... Dia am facut si eu si de salata dar prefer cea din spanac.

Sim0na 1

27.11.2012, 20:05

Trebuie incercata!! Zilele astea o pun in practica, mai ales c-am primit spanac proaspat!

Anamaria Cook 1

27.11.2012, 21:28

Simona sper sa iti placa la fel de mult ca si mie, cred ca spanacul proaspat o sa ii dea un gust si mai bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu spanac