Supa de spanac

de Anamaria Cook in Supe, 26 Noi 2012 | 1446 vizualizari

 

Sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)

 

INGREDIENTE

  • 300/400 g spanac (eu am avut la congelator)
  • o ceapa potrivita
  • 150 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita paprika
  • 3-4 linguri otet din vin
  • o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)
  • 1,5 l apa
  • ulei pt calit
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac:

  Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.

  Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.

  La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.

  Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita...va spun, o bunatate, acum ca am vazut pozele astea ma duc sa imi mai pun o portie.

  POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de spanac 190525
retete culinare - Supa de spanac 190526
retete culinare - Supa de spanac 190527
retete culinare - Supa de spanac 190529
retete culinare - Supa de spanac 190532
retete culinare - Supa de spanac 190533
retete culinare - Supa de spanac 190534
retete culinare - Supa de spanac 190535

COMENTARII (14)

Anamaria Cook 1

26.11.2012, 23:05

Multumesc mult tuturor... Dia am facut si eu si de salata dar prefer cea din spanac.

Sim0na 1

27.11.2012, 20:05

Trebuie incercata!! Zilele astea o pun in practica, mai ales c-am primit spanac proaspat!

Anamaria Cook 1

27.11.2012, 21:28

Simona sper sa iti placa la fel de mult ca si mie, cred ca spanacul proaspat o sa ii dea un gust si mai bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L