Supa de toamna

de vero_closca in Supe, 17 Sep 2010 | 1576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 300g rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de toamna:

legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta si se pun sa se caleasca in ulei (in afara de rosii). cand s-au inmuiat putin se toarna apa fierbinte (cantitatea depinde de cat de deasa vrei sa fie supa). lasi sa fiarba si cand legumele sunt patrunse adaugi rosiile si potrivesti gustul de sare.mai lasi sa fiarba 10 minute.

servesti supa fierbinte ,presarata cu patrunjel tocat fin.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de toamna 51352
retete culinare - Supa de toamna 51353
retete culinare - Supa de toamna 51354

COMENTARII (11)

vero_closca 1

19.09.2010, 11:47

elena1988 1

08.02.2011, 13:21

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 23:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D