Supa de usturoi

de Julie in Supe/Ciorbe, 15 Iun 2010 | 6698 vizualizari

 

Laura Calder la "Sa gatim frantuzeste" a facut mai multe retete simple cu paine.
Supa de usturoi cu crutoane de paine este una dintre ele.
Este o reteta de ...vara , pe cat de simpla si usor de facut, pe atat de delicioasa! Unde mai pui ca se face si foarte rapid. Exact ceea ce ne trebuie acum, cand e foarte cald afara si nu vrem sa stam prea mult timp in bucatarie. Nu facem nici cadura in casa si ne si hidratam cu o supa minunata! :)

Sa gatim asadar...frantuzeste!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 -4 linguri ulei
  • 3 cani cu supa
  • o foaie de dafin
  • putin cimbru
  • patrunjel verde
  • sare, vegeta
  • 3-4 linguri cu branza rasa
  • crutoane de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de usturoi:

Tocam usturoiul foarte fin si il punem sa se prajeasca in uleiul incins. Adaugam foaia de dafin , putin cimbru (verde, daca avem) si lasam la prajit pana se rumeneste usturoiul.

Separat fierbem apa cu sare,vegeta si putin patrunjel tocat,pe care o adaugam peste usturoiul prajit.Lasam sa dea un clocot doua si oprim focul.

Preparam si crutoanele ,prajind cuburile de paine in putin ulei si un praf de sare.

Servim supa imediat, cu branza rasa deasupra ,crutoane de paine si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

18.06.2010, 00:17

dinaia 1

14.09.2010, 23:09

este excelenta supita, si chiar usor de facut, nu credeam ca o sa iasa asa buna cu relativ putine ingrediente

Cris2711 1

12.03.2011, 11:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supă de ceapă