Supa de varza cu ciolan afumat (2)

de Bya Ralu in Supe, 16 Feb 2013 | 1794 vizualizari

 

e excelenta ciorbita!as papa toata ziua!:D e de pe www.e-retete.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie/
  • 1 ciolan afumat/
  • 1 morcov mare/
  • 1 lingurita cimbru si leustean/
  • 1 ceapa mare/
  • 1 telina/
  • 1 pastarnac/
  • 1 cana de bulion/
  • 1 lingura de faina/
  • 300 g smantana/
  • sare,piper,boia dulce/
  • marar/
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu ciolan afumat (2):

Intr-o oala punem ciolanul afumat la fiert in apa cu sare, adaugam si pastarnacul intreg. Morcovul il dam pe razatoarea mare impreuna cu telina si ceapa. Se pun la calit in ulei de masline, cu sare si boia dulce. Se adauga in oala de ciorba dupa 30 minute. Varza se da pe razatoarea mare, se freaca cu sare si se lasa la inmuiat. Se pune in oala de ciorba, se adauga leusteanul si cimbrul si 2 linguri de vegeta. Intr-o tigaie se face rantasul, se pune ulei si faina si se amesteca bine, se stinge cu bulionul si se lasa cateva minute pe foc. Punem rantasul intr-o strecuratoare pe care o scufundam in supa de varza si amestecam in rantas pana acesta se dizolva in supa. Smantana se dizolva intr-un bol cu 5 polonice de supa, amestecand dupa fiecare polonic. Turnam smantana in oala incet si amestecam in acelasi timp. Se presara mararul si lasam inca 10 minute la foc mic

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat (2) 204837
retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat (2) 204838
retete culinare - Supa de varza cu ciolan afumat (2) 204839

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

17.02.2013, 23:25

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:31

ce pofta imi e

Bya Ralu 1

20.03.2013, 00:39

te chem cand fac!e preferata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29