Supa de varza cu conopida si coaste de porc

de Bya Ralu in Supe, 4 Feb 2015 | 1579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • 1 varza mica
  • cateva buchetele de conopida
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 radacina de telina
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper/leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu conopida si coaste de porc:

Coastele de porc se pun la fiert in oala de supa.Din cand in cand se spumuieste.

Morcovul il taiem rondele, ceapa o tocam marunt, iar radacina de telina feliute cat mai subtiri si punem legumele la calit in ulei de masline, pentru cateva minute.

Varza se taie cat mai subtire, se adauga in oala de supa cam dupa 20-30 minute de cand fierb coastele de porc.

Adaugam si legumele calite si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Cand varza e aproape fiarta, se adauga condimentele, pasta de tomate si buchetelele de conopida rupte in bucati mai mici.

Se amesteca un ou si se pune cu o furculita in supa pentru a se forma "franjuri".

Se mai lasa cam 10 minute pe foc, se pune patrunjelul proaspat tocat marunt, dupa care putem servi.

 

TIPS-URI

1

se poate servii cu smantana

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de varza cu conopida si coaste de porc 365170
retete culinare - Supa de varza cu conopida si coaste de porc 365171
retete culinare - Supa de varza cu conopida si coaste de porc 365172
retete culinare - Supa de varza cu conopida si coaste de porc 365173
retete culinare - Supa de varza cu conopida si coaste de porc 365174

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

07.02.2015, 15:52

elucubratiiculinare 1

08.02.2015, 17:07

Bya Ralu 1

09.11.2015, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21