Supa de varza cu conopida si coaste de porc

de Bya Ralu in Supe, 4 Feb 2015 | 5383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • 1 varza mica
  • cateva buchetele de conopida
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 radacina de telina
  • 2-3 linguri de pasta de tomate
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • vegeta/piper/leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu conopida si coaste de porc:

Coastele de porc se pun la fiert in oala de supa.Din cand in cand se spumuieste.

Morcovul il taiem rondele, ceapa o tocam marunt, iar radacina de telina feliute cat mai subtiri si punem legumele la calit in ulei de masline, pentru cateva minute.

Varza se taie cat mai subtire, se adauga in oala de supa cam dupa 20-30 minute de cand fierb coastele de porc.

Adaugam si legumele calite si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Cand varza e aproape fiarta, se adauga condimentele, pasta de tomate si buchetelele de conopida rupte in bucati mai mici.

Se amesteca un ou si se pune cu o furculita in supa pentru a se forma "franjuri".

Se mai lasa cam 10 minute pe foc, se pune patrunjelul proaspat tocat marunt, dupa care putem servi.

TIPS-URI

1

se poate servii cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu conopida si coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de Fasole Verde cu Costita Afumata (Reteta Video)