Supa de varza imbunatatita

de artistique in Supe, 28 Iul 2013 | 5847 vizualizari

 

O reteta de supa de varza imbunatatita ca si gust, potrivita in diete dar si pentru mentinerea kilogramelor.
Aparent multi oameni o detesta,am mancat si eu facuta de altcineva si era sa vomit =))...
Asa ca am incercat si eu reteta si am imbunatatit-o treptat.
Este extraordinar de buna si se poate manca si rece. Iar pentru cine a tinut dieta deja si doreste sa-si mentina silueta o poate manca calda cu 1 lingura de smanatana grasa,este mult mai gustoasa , fiindca aceasta supa aproape deloc nu contine kilocalorii iti poti permite sa o mananci cu ceva mai 'gras'.

Atentie !
Va rog sa nu faca nimeni prostia sa tina dieta mai mult de 7-8 zile, fiindca iti slabesti sistemul imunitar si lesini pe strada.Se slabeste pana la 1 kilogram pe zi,in functie de corpul vostru si se consuma cat mai multe boluri de supa si cantitati mari de apa.

Cine incearca reteta mea imbunatatita de supa de varza , va rog sa-mi notificati !!!

Pofta buna ^^ !

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie;
  • 4 morcovi medii;
  • 4 ardei grasi romanesti verzi (neeaparat verzi);
  • 5-6 cepe mari;
  • 1 lingura sare de mare;
  • 2 linguri de piper boabe macinat proaspat;
  • 2 linguri pasta de tomate;
  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin;
  • 500 gr rosii pasate la cutie de carton;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza imbunatatita:

Maruntiti ceapa in robot ,bine.Se caleste ceapa in uleiul de masline extravirgin pana isi lasa zeama proprie,apoi adaugam ardeiul gras verde taiat cubulete si calim in continuare cu ceapa timp de circa 4-5 minute.

Dupa ce ati calit bine cepele impreuna cu ardeiul gras, adaugati apa cu un deget pana peste jumatatea vasului si apoi presarati in apa varza facuta fasii subtirele( recomand sa dati varza pe razatoare, ca sa va fie mai usor, pentru cine nu stie sa o taie frumos).

Imediat ce ati pus varza la fiert, adaugati rosiile pasate 500gr si 2 linguri de pasta de tomate concentrata ,sare 1 lingura si destul de mult piper fiindca varza este extrem de dulce cand este fiarta.

Daca observati ca tot ce-ati adaugat pana acum nu este pana aproape de gura vasului ( vezi imaginea nr 2.)  , mai adauga apa; este necesar sa fie oala full , pentru ca respectiva supa trebuie lasata sa scada destul de mult.

Fierbeti 30-40 minute la foc mediu.

Inainte cu 2 minute sa stingeti focul, presarati o legatura de patrunjel verde ,proaspat tocat.

 

 

TIPS-URI

1

Ca sa va dati seama ca supa este fiarta , observati varza care s-a scufundat.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de varza imbunatatita 248442
retete culinare - Supa de varza imbunatatita 248443

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

29.07.2013, 14:07

Te rog sa ma scuzi!
Esti cea mai tare!

Bunica 1

30.07.2013, 22:17

E foarte buna!Dar preparata asa nu slabesti cat e haul!

artistique 1

04.08.2013, 20:04

Ba slabesti garantat, eu am slabit 10 kg asa si am mai mancat si altele pe langa supa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D