Supa de vita cu galuste

de Dya Daniela Andrei in Supe, 29 Apr 2014 | 4164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l supa de vita
  • patrunjel si leustean proaspete
  • Legume dupa preferinte:
  • rosii
  • cartofi,
  • ardei rosu,
  • ardei verde,
  • morcov,
  • radacina de telina,
  • pastarnac,
  • dovlecei,
  • ceapa uscata,
  • ceapa verde
  • o cana cu suc de rosii
  • sare dupa gust
  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 2 oua mari (am avut de curte, de aceea sunt atat de galbene),
  • gris cat cuprinde (atat cat compozitia sa fie suficient de moale, dar fara sa curga)
  • 50 gr cascaval ras

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu galuste:

Tocam legumele si le punem la fiert in cei 3 l de supa de vita. Intre timp pregatim galustele (amestecam ouale cu grisul, adaugam cascavalul ras si omogenizam).  Cand supa incepe sa clocoteasca adaugam sucul de rosii si saram dupa gust, formam galustele cu ajutorul unei lingurite si le fierbem pana ce s-au ridicat la suprafata. Presaram verdeturile tocate marunt si servim cu pofta.

TIPS-URI

1

 optional se poate adauga si un praf de piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu galuste de gris