Supa de vita cu taitei de casa.

de lilik in Supe, 24 Noi 2012 | 2158 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus,fetitei mele ii plac tare mult supele...asta este una din ele.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 morcovi
  • 2 tije de telina
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cartofi
  • patrunjel verde
  • 1 os de vita(micut,cat sa-i dea gust)
  • 400-500 gr rasol de vita
  • boabe de piper
  • sare
  • taitei de casa din 1 ou, 100 gr faina si o lingura de apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu taitei de casa.:

Punem carnea de vita taiata bucati si osul intr-o oala cu apa rece(cica 3,5-4 litri) si o punem pe foc.O lasam sa fiarba 10-15 minute si spumuim de cate ori este nevoie,dupa care punem in oala si legumele curatate si spalate.

Lasam sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta,apoi punem boabele de piper si potrivim de sare,dupa care mai lasam sa fiarba cateva minute 5-10.

Cand este gata strecuram supa si punem in zeama taiteii taiati de marimea dorita,lasam sa fiarba 5 minute,apoi dam deoparte si punem patrunjelul tocat.

O servim calda.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de vita cu taitei de casa. 190110
retete culinare - Supa de vita cu taitei de casa. 190111
retete culinare - Supa de vita cu taitei de casa. 190112
retete culinare - Supa de vita cu taitei de casa. 190113

COMENTARII (13)

Lau 1

25.11.2012, 12:56

gustoasa

Sim0na 1

25.11.2012, 19:32

buna supita

alba_zori 1

26.11.2012, 16:46

ce frumos ai aranjat frunzulitele de patrunjel,buna supita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55