Supa de vitel cu stelute

de Oana in Supe, 10 Apr 2009 | 2555 vizualizari

 

Supa a fost facuta special pentru piticul de 10 luni, fara sare si legumele taiate marunt

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de vitel
  • un morcov mare
  • o felie de telina
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu sau capia (eu am la congelator, pus de mine)
  • 2 linguri cu paste stelute
  • patrunjel verde tocat marunt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu stelute:

Carnita o taiem cubulete, o punem la fiert pana face spuma multa, apoi aruncam apa si spalam bine carnea cu apa rece. Apoi umplem oala cu apa curata si fierbem carnea pana se inmoaie.

Legumele le curatam si le spalam, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, iar restul legumelor le taiem cuburi mici. Adaugam legumele in supa iar cand acestea au fiert punem pastele stelute. Mai fierbem 5 minute, oprim focul, presaram patrunjelul verde si lasam oala acoperita cu un capac inca 10 minute

Eu i-am taiat apoi carnita cu cutitul, foarte fin, iar legumele le-am mai pasat putin cu furculita. A papat baiatu’ tot castronelul

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de vitel cu stelute-0
Supa de vitel cu stelute-1
Supa de vitel cu stelute-2
Supa de vitel cu stelute-3
Supa de vitel cu stelute-4

COMENTARII (1)

Lau 1

01.12.2011, 21:09

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04