Supa din carne de curcan

de Steffy in Supe, 27 Ian 2013 | 1311 vizualizari

 

Daca doresti o supa usoara si gustoasa foloseste carnea de curcan, are un gust nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • o ceapa
  • un morcov
  • taietei sau fidea
  • vegeta, patrunjel dupa dorinta
  • apa cat este necesara pentru fierberea carnii de curcan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din carne de curcan:

Se spala bine aripa de curcan si se pune in apa, la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa. Adaugam un morcov taiat mai mare, o ceapa intreaga curatata bine si vegeta. Completam cu apa atat cat este necesar.

Cand observam ca s-a fiert bine aripa de curcan, o scoatem si indepartam toate oasele. Scoatem si ceapa. Punem bucatile de carne in supa, apoi adaugam fideaua si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute.

La final adaugam patrunjel din abundenta.

Se serveste calda.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa din carne de curcan 200343
retete culinare - Supa din carne de curcan 200344
retete culinare - Supa din carne de curcan 200345
retete culinare - Supa din carne de curcan 200346

COMENTARII (12)

Steffy 1

28.01.2013, 18:04

Ma bucur ca va place

Rocsi 1

28.01.2013, 20:23

Buna supa

Sim0na 1

28.01.2013, 21:25

Tare buna supita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55