Supa din pulpe de pui cu cus-cus

de babi5 in Supe, 26 Sep 2014 | 3736 vizualizari

 

Cred ca toata lumea stie sa faca supa, dar o reteta si o ideie in plus nu strica .Doua batai strica ....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (cca. 500 gr.)
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei galben
  • sare
  • cateva boabe piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 200 gr cus-cus
  • 2,5 l apa
  • frunze patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din pulpe de pui cu cus-cus:

Curatam bine pulpele si le pirjolim un picut de puf la ochiul de la aragaz, apoi le spalam bine, le punem intr-o oala punem apa peste ele si lasam la foc mic sa dea un clocot, spumam, apoi adaugam zarzavatul, ceapa, catelul de usturoi, ardeiul, boabele de piper si vegeta. La final potrivim de sare. Cand carnea este fiarta strecuram supa, apoi o punem din nou in oala (dupa ce am clatit-o bine) mai lasam sa dea un clocot apoi adaugam cus-cusul. Lasam sa fiarba 4 minute, apoi oprim focul, adaugam 50 ml apa rece si lasam acoperit, findca cus-cusul isi mareste volumul si nu se inmoaie asa tare. Asezonam cu patrunjel verde.

Sa va fie de folos

TIPS-URI

1

Sa adaug catelul de usturoi la supa am invatat de la un bun Bucatar care are castigate 4 concursuri Balcanice la Arta Culinara

2

Cu cat lasam supa sa fiarba la foc cat mai incet cu atata iese mai limpede

3

Cine doreste poate adauga la servit morcovii taiati rondele si rasolul de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din pulpe de pui cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

babi5 1

27.09.2014, 09:19

Deyutzjy,reisnaor_2006,MotanLaOale,Mokuska,Gherga Daniela va multumesc

babi5 1

27.09.2014, 09:20

Multumesc Mihaela draga

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ramen